creative studio for 
branding & webdesign

Aloha!

Hi! Ik ben Anouk en ik ben een echte beelddenker. Als grafisch vormgever ontwerp ik logo’s, huisstijlen, websites en alles wat daarbij komt kijken voor ondernemers. Daar word ik happy van, want door dat te doen kan ik anderen mensen laten shinen. Wanneer ze mij hun verhaal vertellen, vormt in mijn hoofd al een plaatje. 

Ik wil dat jij in het ontwerp jezelf terug kan zien en dat je zegt: Dit is 100% wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf! Ik maak het praktisch te gebruiken voor je, zodat je er zelf mee aan de slag kan. Jij blij, ik blij, en dat is ook de message die ik wil meegeven: Volg daarin altijd je hart, want het leven is veel leuker als je doet wat je leuk vindt!

Een uniek logo, kleuren en lettertypes, oftewel de basis van jouw onderscheidende huisstijl. Geef je bedrijf een identiteit die je droomklant gelijk aanspreekt.

Basis huisstijl pakket

Een complete branding om de perfecte eerste indruk achter te laten bij jouw droomklanten! Een unieke en herkenbare huisstijl mét uitwerkingen. Alles tot in de puntjes uitgewerkt & voor jou een compleet pakket.

Compleet branding pakket

Een professionele, op maat ontworpen, website aan de hand van al jouw wensen.  In de toekomst kun je de website zelf beheren en onderhouden in Wordpress! Perfect toch?!

Branding + Website

Wat kan ik voor jou betekenen?

Uitgelichte projecten

Lieve woorden

Anouk heeft voor mij mijn huisstijl ontworpen. Beelden zijn niet mijn sterkste kant, dus ik heb haar de creatieve vrijheid gegeven en die heeft ze perfect opgepakt! Haar ontwerp laat mijn karakter heel goed zien.

Super blij met het resultaat, maar ook zeker met de fijne samenwerking. Het contact ging vlot en duidelijk. Dank je wel voor mijn mooie branding!

Kyara Schrijft

Kyara Spierings

Lieve woorden

Ik vroeg Anouk om mij te helpen met een nieuw logo. En heel makkelijk was ik niet! Ik wilde namelijk absoluut géén lotus, iets wat je veel zie bij yogadocenten en -scholen. Logisch, maar ik wilde graag iets unieks. Maar ook iets creatiefs en eigens.

Na een heel leuk online gesprek waarbij we allebei het gevoel hadden elkaar al jaren te kennen, ging Anouk aan de slag. Al mega snel had ze haar moodboard af. Yes, ik voelde het direct! En daarop al weer heel snel had ze de logo's af. Ik wist gelijk: dit logo is het. Ik heb er al zoveel leuke reacties opgekregen. En ik kan niet wachten om er tasjes van te bedrukken haha. En toen kreeg ik ook nog mooie highlight-covers van Anouk. Ze zei: er zit een kleine lotus tussen. Vooruit, want ik vind hem toch wel heel erg mooi! Anouk is professioneel, maar direct ook een heel persoonlijke en warme vrouw om in je 'team' te hebben. Maar dat kun je het beste zelf eens uittesten!

De Online Yogajuf

Laura

Lieve woorden

Anouk heeft ons logo & onze website ontworpen. Bij het maken van het logo heeft ze vooraf onderzoek gedaan naar o.a. de concurrenten, om vervolgens een logo te maken dat er uitspringt in ons werkveld. Daar zijn we erg blij mee! Bij het ontwerpen van onze website heeft ze ook goed gekeken naar de doelgroep, wat natuurlijk erg belangrijk is. Onze campinggasten zijn dan ook erg positief over de website!

Camping 't Heidestek

Dennis & Gerry

© 2020 – 2021 Studio By NOUK
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring