creatieve studio voor 
avontuurlijk brand design

Aloha!

Hi! Ik ben Anouk en ik ben een echte beelddenker. Als grafisch vormgever ontwerp ik logo’s, huisstijlen, websites en alles wat daarbij komt kijken voor ondernemers. Daar word ik happy van, want door dat te doen kan ik anderen mensen laten shinen. Wanneer ze mij hun verhaal vertellen, vormt in mijn hoofd al een plaatje. 

Ik wil dat jij in het ontwerp jezelf terug kan zien en dat je zegt: Dit is 100% wie ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf! Ik maak het praktisch te gebruiken voor je, zodat je er zelf mee aan de slag kan. Jij blij, ik blij, en dat is ook de message die ik wil meegeven: Volg daarin altijd je hart, want het leven is veel leuker als je doet wat je leuk vindt!

Een uniek logo, kleuren en lettertypes, oftewel de basis van jouw onderscheidende huisstijl. Geef je bedrijf een identiteit die je droomklant gelijk aanspreekt.

huisstijl pakket

Een complete branding om de perfecte eerste indruk achter te laten bij jouw droomklanten! Een unieke en herkenbare huisstijl mét uitwerkingen. Alles tot in de puntjes uitgewerkt & voor jou een compleet pakket.

Complete branding

Een professionele, op maat ontworpen, website aan de hand van al jouw wensen.  In de toekomst kun je de website zelf beheren en onderhouden in Wordpress! Perfect toch?!

Branding + Website

Wat kan ik voor jou betekenen?

Uitgelichte projecten

© 2020 – 2022 Studio By NOUK
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring