Branding
pakketten + losse elementen

Wil jij je bedrijf laten stralen met een opvallende en onderscheidende branding? Val op bij je doelgroep en bereik je droomklant!

Een uniek logo, kleuren en lettertypes, oftewel de basis van jouw onderscheidende huisstijl. Geef je bedrijf een identiteit die je droomklant gelijk aanspreekt.

Basis logo & huisstijl

Complete branding

Pakketten

Branding + website

Investering:
€695,- (ex. btw)

Investering:
€895,- (ex. btw)

Prijs op
aanvraag

~ Inspiratiesessie
~ Moodboard
~ Eén logo voorstel
~ Ruimte tot 2 correctierondes 
~ Logo, sublogo en icoon
~ Kleurenpalet
~ Selectie lettertypes
~ Beknopt huisstijl overzicht

Een op maat gemaakte website aan de hand van al jouw wensen. Ideaal voor starters of na een rebranding. In de toekomst kun je de website zelf beheren en onderhouden in een gebruiksvriendelijke tool zonder code! Perfect toch?

- Kennismaking en inspiratiesessie
- Het "Complete branding" pakket
- Website op maat gemaakt
- Gebruiksvriendelijke omgeving zonder code! Hierdoor kun je in de toekomst zelf afbeeldingen en/of teksten aanpassen op je website!


Een complete huisstijl om de perfecte eerste indruk achter te laten bij jouw klanten! Een unieke en herkenbare bedrijfsidentiteit en
alle tools in handen om er zelf verder mee aan de slag te gaan. Een vliegende start dus!

~ Inspiratiesessie
~ Moodboard
~ Twee unieke logo voorstellen
~ Logo, sublogo en icoon
~ Kleurenpalet
~ Selectie lettertypes
~ Ruimte tot 2 correctierondes
~ Compleet huisstijl handboek met o.a. :
Kleurenpalet, kleurcodes, lettertypes en het gebruik, voorbeeld uitwerkingen van je logo/huisstijl (mockups), Richtlijnen en tips omtrent het gebruik van je logo en huisstijl.

~ Ontwerp visitekaartjes

~ Social media proof:
            ~ Profielfoto voor social media
            ~ Header voor o.a. Facebook,                       LinkedIn
            ~ Instagram inspiratie feed 

What's in it?

What's in it?

What's in it?

Losse elementen

Je nieuwe branding ook gelijk tot in de puntjes doorvoeren op je sociale media kanalen? Laat mij verschillende templates voor je posts en story's ontwerpen zodat jij alleen nog maar je eigen teksten en afbeeldingen er in hoeft te zetten! Easy right? Beschikbaar in Adobe en Canva

Social media template

Vanaf €345,-

Wil je helemaal ready to go zijn om te netwerken? Ik ontwerp je visitekaartjes en laat er ook gelijk 250 stuks voor je drukken op mooi stevig papier! 

Visitekaartjes

Heb je een ander idee of staat jou wens er niet tussen? Neem dan contact op om even te overleggen! Ik ontwerp ook folders/flyers, menukaarten, autobelettering, vlaggen, borden & noem maar op. Alles om jouw huisstijl door te voeren en je bedrijf te laten shinen! Stuur me gerust een berichtje over de mogelijkheden.

Andere wens?

€150,-

Are you ready
to shine?

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om samen te werken? Heb je nog een vraag of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden? Let me know!

Neem contact op >