Studio By NOUK is een brand design studio voor al jouw grafische ontwerpen. Ik laat jou & je bedrijf opvallen op een manier die bij je past! Of je nu op zoek bent naar een logo en huisstijl, rebranding of website... Bij Studio By NOUK ben je aan het juiste adres!

Daarnaast help ik je uiteraard graag met andere grafische ontwerpklussen. Bijvoorbeeld: visitekaartjes, folders/flyers, social media templates, menukaarten, autobelettering, vlaggen, borden & noem maar op. Alles om jouw huisstijl door te voeren en je bedrijf te laten shinen! Stuur me gerust een berichtje over de mogelijkheden.

About me and the studio!

Hi! Ik ben Anouk Jager, the face behind the brand. Momenteel woon ik in Leeuwarden, maar mijn droom is om vanaf overal ter wereld te kunnen werken! Ik heb HBO Communicatie gestudeerd aan de NHL Stenden Hogeschool met de afstudeerrichting visuele communicatie. Voordat ik op het HBO begon wist ik het al: Ik wil grafisch vormgever worden!

Tijdens het 3e studiejaar woonde ik een half jaar op Bali (Indonesië), ik liep daar stage bij Outpost. Een coworking space in het plaatsje Ubud. THE TIME OF MY LIFE! Hier kwam ik ook voor het eerst in aanraking met location independent working en de digital nomad lifestyle. Mijn afstudeerstage deed ik bij Rinsma Modeplein in Gorredijk. Ik heb ongeveer een jaar bij Rinsma gewerkt als grafisch vormgever en werkte aan super toffe projecten. Maar toch bleef de droom van mijn eigen bedrijf altijd borrelen...

Studio By NOUK was geboren! Januari 2020 zette ik de grote stap en gooide mezelf in het diepe. Ik nam ontslag bij mijn werkgever en koos volledig voor mezelf. En ik kan je vertellen: Ik ben zooo blij dat ik deze stap heb gezet! Af en toe is het mega spannend, maar ik vind het geweldig en word er elke dag weer enthousiast van. Ik kan niet wachten om jou te helpen met een branding en/of website die helemaal bij jou past!

Lijkt het je leuk om samen aan de slag te gaan of wil je vrijblijvend even een koffietje samen drinken? Stuur me gerust een berichtje of bel!

About Anouk